Oddset Lången

Oddset Lången är Svenska Spels mest populära spel med odds. Du kan spela på sportresultat inom till exempel fotboll, ishockey, handboll, bandy och amerikansk fotboll. När du spelar på Oddset Lången kan du spela på 1 till 10 matcher. Du sätter ditt kryss på det lag som du tror ska vinna eller chansar på en oavgjord match. Principen är densamma som när du spelar på stryktipset, men när du spelar på Oddset Lången får du bara kryssa i ett resultat per match. Du har emellertid större vinstchans på Lången eftersom du kan spela på betydligt färre matcher.

På Oddset Lången vinner du bara om alla dina rader stämmer överens med vinstresultaten om du inte spelar system. Om du vill spela system kan du välja att spela en ”dubbel”, en ”trippel” eller en ”fyrling”. Om du till exempel spelar en trippel kan du spela på 4 till 6 matcher, men behöver bara få tre rätt. Det ökar dina chanser att vinna, men det kostar naturligtvis mer.

När vinsten räknas ut multipliceras de odds som du har spelat på i respektive match. Du kan satsa alltifrån 10 kronor upp till 500 kronor.  Om du spelar på fyra matcher och det sammanlagda oddset blir till exempelvis 70, 56 och du har satsats 100 kronor kan du vinna 7056 kronor.

Oddset Lången har så kallade semifasta odds, vilket innebär att oddsen kan förändras, men för ditt spel gäller det odds du fick vid speltillfället.