Spelbolag

Självklart finns det en mängd andra bettingsajter än Svenska Spel på internet. Därför följer här några tips på bra bettingsajter på internet.

Ladbrokes

Ladbrokes är en välkänd bettingsajt som har ett stort utbud av oddsspel, framför allt inom sport. Sajtens populäraste spel är fotboll och galopptävlingar.

Du kan också spela på annat roligt som kändisar och politik (om du nu tycker kändisar och politik är roligt). Ladbrokes har till exempel haft betting om vem som kommer att vinna nästa val i USA, vad prins Williams nästa barn kommer att döpas till, vilken jullåt som kommer att spelas mest i jul och vilket år Kim Kardashian kommer att gifta om sig!

Ladbrokes sajt är lättnavigerad och sökfunktionen för resultat är mycket smidig.

Bwin

Bwin är en av världen största bettingsajter. Bwin har över 90 olika sporter som du kan spela på. Utöver de vanligaste sporterna kan du spela på exempelvis bowling, vattenpolo, pingis och futsal.  Om du är väl insatt i en mindre sport som inte finns på alla bettingsajter kan Bwin vara det rätta stället för dig.

Bwin har även en kategori som heter nöje där du till exempel kan satsa på vem som kommer att vinna eller bli nominerad på Oskarsgalan.

Trots att Bwin är en stor sajt är den lättöverskådlig och enkel att spela på.

Betsson

Betsson är en välkänd spelsajt där du kan spela med odds. På Betssons sajt är det mycket poplärt att satsa på fotboll och ishockeymatcher, men även sporter som handboll, basket, amerikansk fotboll, snooker, boxning och UFC är populära.

Betsson är lokaliserat på Malta men oddsspelen är även anpassade för svenskar. Du kan till exempel spela på svenska hockeymatcher, melodifestivalen och svensk politik.

Betssons hemsida är ren och enkel och därför mycket lätt att överskåda.

Betsafe

Betsafe är en spelsajt som har odds, casino och poker. Med hjälp av dragplåstret Victoria Silverstedt i bagaget har nog de flesta hört talas om Betsafe.

Betsafes slogan är ”Win on almost anything” och det stämmer bra. Som på de allra flesta bettingsajter är sportbetting störst, men här finns även andra roliga bettingmöjligheter som spel om vädret och vilket land som nästa gång kommer att landa på månen.

Betsafes menysystem för betting är enkelt och organiseras efter land. Det är en av anledningarna till att betsafe är ett av de mest populära spelbolagen av alla tider. Med enkelhet och snygga lösningar för bra spel på nätet har man lätt tagit första platsen. Det erbjuds också en bra bonus för nya spelare, som hjälper till den här vackra titeln!

Alla ovanstående sajter har naturligtvis live odds.